За трета поредна година списание Мениджър“ организира технологичното събитие . То

...
За трета поредна година списание Мениджър“ организира технологичното събитие . То
Коментари Харесай

Technovation 2024: Поглед към нови хоризонти

За трета поредна година списание „ Мениджър “ провежда софтуерното събитие  . То ще се организира на 23 април в Sofia Event Center. В четири дискусионни панела основни специалисти ще обсъдят едни от най-горещите тематики, които вълнуват бизнеса.
Статуквото в софтуерния бранш
Липса на динамичност е последното нещо, с което може да се опише положението на IT фирмите. Вълната от съкращения стартира през 2022 година и държеше челно място в доста заглавия. С известно забавяне доближи и България. Очакванията на Запад са умерено оптимистични за стабилизиране на пазара на труда през второто полугодие на 2024 година Много компании направиха преструктуриране и отделиха част от услугите си в нови компании, други бяха купени и занапред ще се види новата им посока.

Какъв е резултатът от всичко това в България? Има ли потребност страната ни от нов имидж като софтуерния локация, имайки поради че дълго време брандингът ни беше на аутсорсинг локация? Това са въпросите, които ще се обсъдят в първия панел Reshaping The Tech Landscape от Наталия Петкова, шеф “Човешки запаси ” в Евиден България и Евиден Глобал Деливери Център, Момчил Кюркчиев , Chief Strategy Officer в CleverTap и съосновател на Leanplum (придобита от CleverTap), Петко Карамочев , създател на INDUSTRIA и Йордан Гинев , ръководещ шеф за България в DIGITALL. Модератор на полемиката ще бъде Таня Кръстева , основен редактор на списание “Мениджър ”.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР